INFO MEGA MEET

INFO MEGA MEET

Deze editie gaan we ook een Mega Meet en Greet doen !

Wat houdt dit in ?

Alle bezoekers die of een combi ticket aankopen of enkel komen voor de ropejam/Mega Meet krijgen van ons een blanco sticker die ze op hun kledij kunnen kleven met hun naam of Fetlife naam erop. Zo ben je herkenbaar voor andere deelnemers.

De bedoeling is dat we zoveel mogelijk organisatoren gaan aanspreken die munches doen om zo een mooie grote groep te creëren om elkaar beter te leren kennen en een gezellige avond te maken.

Naast de organisatoren gaan we zelf voor een aantal gastheren/dames zorgen die nieuwe mensen of onzekere mensen opvangen en helpen contact te maken met anderen uit dezelfde regio/streek of munch gangers uit deze streek.

Naast het hele meet en greet gebeuren zal er ook een mogelijkheid zijn om te spelen, dus breng zeker je speelkoffer mee en uiteraard je speelpartner ! Dit zal in een aparte ruimte gebeuren met een aantal leuke toestellen speciaal voorzien voor deze avond.

Wil je graag meer info stuur ons gerust even een berichtje dan beantwoorden we je vragen zo snel mogelijk.

Wil je jezelf ter beschikking stellen als gastheer/dame of als munch organisator stuur ons dan zeker even een berichtje zodat we samen kunnen zorgen dat alles netjes verloopt zoals het hoort !

Contact

KRR info

Demervallei 14 Aarschot

+32 496/284-383

KRR-Info@telenet.be